Maatschappelijke stage

shutterstock_145691726

Bij een Maatschappelijke Stage maken    leerlingen kennis met vrijwilligerswerk om zo zelf te ervaren hoe belangrijk en leuk dit werk is.

Voor jongeren die een maatschappelijke stage zoeken:

Vind jouw stage!

Zoek je een maatschappelijke stage? Wil jij nieuwe ervaringen opdoen, meer te weten komen over de vrijwilligersorganisaties in jouw buurt of je inzetten voor een goed doel? Dan ben je bij de Vrijwilligers Organisatie Bergeijk op de goede plek! http://www.vobergeijk.nl/?page_id=696 Het is belangrijk dat je tijdens je stage iets doet dat je leuk vindt en dat bij je past. Ga een nieuwe uitdaging niet uit de weg. Je komt zo meer te weten over de verschillende manieren waarop je vrijwilligerswerk kunt doen en hoeveel plezier en kennis dit oplevert. Daar kun je later nog veel profijt van hebben.

Wij hebben een samenwerking met het steunpunt vrijwilligers in Eersel, zij bieden stageplaatsen aan in Eersel. Op de website van Eersel voor elkaar staat alle informatie nog eens goed op een rijtje. Voor de website van Eersel voor elkaar kun je hier door linken: https://www.eerselvoorelkaar.nl/stages

Wij bieden ook een lijst aan met stagemogelijkheden en organisaties. Om door te linken naar de juiste pagina voor stagemogelijkheden en organisaties die maatschappelijke stages aanbieden. Stagemogelijkheden: http://www.vobergeijk.nl/?page_id=696

Mocht je interesse hebben in een maatschappelijke stage binnen de Gemeente Bergeijk, kun je ook altijd contact opnemen. Wij begeleiden je graag naar de juiste persoon.

Voor organisaties die een vrijwilligersfunctie als maatschappelijke stage willen aanbieden:

Bied via ons uw maatschappelijke stage aan!

Waarom als organisatie een maatschappelijke stageplaats aanbieden?

Heeft u als organisatie er weleens aan gedacht om  jongeren kennis laten maken met uw organisatie? Vindt u het leuk hen te begeleiden en te laten zien hoeveel plezier en vaardigheden je kunt opdoen met vrijwilligerswerk?

Maatschappelijke stage is een verrijking voor uw organisatie. Jongeren brengen nieuwe kennis en energie mee, een frisse blik op uw organisatie en uw activiteiten. U kunt met de inzet van jongeren wellicht uw aanbod vernieuwen of verbeteren. U geeft hen de kans om te ervaren hoe leuk het is om je vrijwillig in te zetten en hoeveel je er voor terugkrijgt. Soms blijven jongeren zich na hun stage vrijwillig voor u inzetten. Of ze maken hun ouders enthousiast voor uw organisatie. Bovendien vergroot het de kans dat jongeren op latere leeftijd zelf vrijwilligerswerk gaan doen.

Wij hebben een samenwerking met het steunpunt vrijwilligers in Eersel, zij bieden stageplaatsen aan in Eersel. Op de website van Eersel voor elkaar staat alle informatie nog eens goed op een rijtje. Voor de website van steunpunt vrijwilligers Eersel kun je hier door linken: https://www.eerselvoorelkaar.nl/stages

Zij bieden ook een lijst aan met stagemogelijkheden en organisaties. Om door te linken naar de juiste pagina voor stagemogelijkheden en organisaties die maatschappelijke stages aanbieden. Stagemogelijkheden:https://www.eerselvoorelkaar.nl/stages

Na aanmelding als maatschappelijk stageaanbieder, wordt uw organisatie geplaatst op de site van http://www.vobergeijk.nl/?page_id=696 of  Mocht u besluiten u aan te melden als aanbieder voor maatschappelijke stage binnen de Gemeente Bergeijk, dan kunt u uiteraard ook eerst contact met ons opnemen. Wij begeleiden u graag naar de juiste persoon.