Informatie over Vrijwilligersmarkt 2019

Verenigingen van Bergeijk laat je inspireren! En neem deel aan Dé Vrijwilligersmarkt voor de Kempen op 25 oktober 2019

In 2017 werd de eerste grote vrijwilligersmarkt voor de Kempen georganiseerd. Een groot succes, met circa 45 deelnemende organisaties en vele bezoekers met interesse in vrijwilligerswerk.

Ook dit jaar wordt de Muzenval weer omgetoverd tot een gezellige, informatie en inspirerende vrijwilligersmarkt voor alle inwoners in de Kempen.

Ons motto bij deze markt: vrijwilligerswerk kent geen grenzen! Mensen die vrijwilligerswerk willen doen, zoeken een activiteit die bij hun past. Dat kan in het eigen dorp zijn, maar ook daarbuiten. Ook zijn er veel vrijwilligersorganisaties die voor een groter gebied actief zijn dan een buurt of dorp.

We zijn er dan ook trots op dat we samen voor vrijwilligersorganisaties en inwoners van 4 Kempengemeenten deze markt kunnen organiseren. Met de vele honderden vacatures in de Kempen, kunnen we (vrijwel) altijd iets passends bieden voor inwoners die vrijwilligerswerk willen doen.

En wie kan er het beste iets vertellen over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij een organisatie, dan de organisatie zelf! Dus als je nog ondersteuning kunt gebruiken, meld je organisatie aan. Dit is dé kans om veel mensen te ontmoeten en een goede invulling te vinden voor je vacature(s). Ook biedt de markt een mooie gelegenheid om je als organisatie te presenteren en te netwerken met de vele andere organisaties.

De markt is bedoeld voor alle vrijwilligersorganisaties én alle vormen van georganiseerd vrijwilligerswerk. Van eenmalige activiteit, zoals helpen bij een evenement tot activiteiten bij vrijwilligersorganisaties waar vaker ondersteuning nodig is. Voor (sport)verenigingen, clubs, stichtingen; voor iedere organisatie die werkt met vrijwilligers.

De vrijwilligersmarkt vindt plaats op vrijdag 25 oktober aanstaande in De Muzenval in Eersel. Bezoekers zijn tussen 16 en 19 uur welkom. Deelnemers kunnen vanaf 15 uur hun tafel inrichten. Om 19 uur sluiten we de markt af en drinken we graag nog een drankje met de deelnemende vrijwilligersorganisaties in de foyer van de Muzenval. Vanzelfsprekend is deelname en bezoek aan de markt gratis

Meer informatie is op te vragen via info@eerselvoorelkaar.nl