Informatie voor organisaties

Is zoeken van een vrijwilliger, soms vissen in dezelfde vijver?

Het aanbod van potentiële vrijwilligers lijkt of is vandaag de dag een stuk minder. Mensen werken langer door. En bij pensioen, wil men graag eerst genieten,  even niks doen. Maar daarna ook weer reizen, oppassen op de kleinkinderen en mantelzorg. De agenda is snel gevuld.

Slim organiseren

Als organisatie wordt steeds meer uitgedaagd om veel en goed te werven naar potentiële vrijwilligers.  Ook het binden en behouden van vrijwilligers vraagt aandacht.  Misschien wilt u met vrijwilligers gaan werken, of wilt graag jongeren bij uw organisatie betrekken, maar u weet nog niet hoe? Wij kunnen u de helpende hand bieden en een goede match maken.

Zo nemen wij u als organisatie een deel van het zoekwerk uit handen. U kunt aangeven welke werkzaamheden u beschikbaar heeft voor vrijwillig werk en welk type persoon u ervoor in gedachten heeft.  Wij helpen u om kandidaten te zoeken, die wij vervolgens aan u voorstellen. Ook geven we tips over hoe u vacatures kunt opstellen. Daarnaast plaatsen wij uw vacature in onze vacaturebank en op onze website.

Hoe kunt u ons bereiken? Door ons een e-mail te sturen op vobergeijk@welzijndekempen.nl of telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer 06-83778573. Dit nummer is alleen bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Of plaats uw vacature met behulp van het onderstaande formulier

Bij een eerste contact tussen uw organisatie en onze medewerkers stellen wij het op prijs om vrijblijvend een persoonlijke afspraak te maken om één en ander te bespreken.  Zo kunt u als organisatie kennis maken met onze medewerkers en wij met u als organisatie. Wij gaan daarna direct voor u op zoek. Na plaatsing van een vrijwilliger is er na enige tijd nog een evaluatiemoment.

Neem contact op met de Vrijwilligers Organisatie Bergeijk en wij gaan met u aan het werk!