Informatie voor organisaties

shutterstock_121098406

Is zoeken van een vrijwilliger voor u een doolhof?

Bent u als organisatie op zoek naar vrijwilligers? Meldt uw vacature(s) dan aan bij de Vrijwilligers Organisatie Bergeijk.

Misschien wilt u met vrijwilligers gaan werken, of zoekt u al vrijwilligers, maar is het u nog niet gelukt deze te vinden. Of u wilt graag jongeren ( voor een maatschappelijke stage) bij uw organisatie betrekken, maar u weet nog niet hoe? Wij kunnen u de helpende hand bieden en een goede match maken.

Zo nemen wij u als organisatie het zoekwerk uit handen. U kunt aangeven welke werkzaamheden u beschikbaar heeft voor vrijwillig werk en welk type persoon u ervoor in gedachten heeft.  Wij plaatsen uw vacature in onze vacaturebank en op onze website. Wij helpen u om kandidaten te zoeken, die wij vervolgens aan u voorstellen.

Hoe kunt u ons bereiken om een vacature te plaatsen? Door ons een e-mail te sturen op vobergeijk@gowwelzijnswerk.nl of telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer 06-13519450. Dit nummer is alleen bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Of plaats uw vacature met behulp van het onderstaande formulier

Bij een eerste contact tussen uw organisatie en onze medewerkers stellen wij het op prijs om vrijblijvend een persoonlijke afspraak te maken om één en ander te bespreken.  Zo kunt u als organisatie kennis maken met onze medewerkers en wij met u als organisatie. Wij gaan daarna direct voor u op zoek. Na plaatsing van een vrijwilliger is er na enige tijd nog een evaluatiemoment.

Neem contact op met de Vrijwilligers Organisatie Bergeijk en wij gaan voor u aan het werk!